Vandaag staat de audit voor het MVO-Certificaat gepland. Dit certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven en organisaties die op een maatschappelijke en duurzame wijze hun bedrijfsvoering managen.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), de transitie naar circulair, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor afvalscheiding zijn elementen van onze bedrijfsstrategie en willen we graag officieel laten bevestigen. Er is altijd al een voorkeur geweest voor het toepassen van materialen die lang meegaan of hergebruikt kunnen worden.

Daarnaast is KernBouw een vakbekwame ondernemende bouworganisatie, met de focus op kwaliteit en een tevreden klant.

Naast dagelijks- en mutatieonderhoud worden vele nieuwbouw- en renovatieprojecten gerealiseerd. Beton- en HoutBouw hebben een vlucht genomen. De eerste houten woningen zijn opgeleverd, verschillende houtbouwconcepten zijn ontwikkeld en de eerste houten school staat ingepland. Nieuwe technieken zoals 3D-printen worden verder uitgebreid.

Onze vakmensen en eigen timmerfabriek staan garant voor een optimaal totaalpakket én resultaat!

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.