Ben jij oplossingsgericht, gedreven en klantgericht? Gaat je hart sneller kloppen van verschillende uitdagende projecten waarbij loodgieterswerk je hoofdtaak is? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe loodgieter!

Wie ben jij?
Geen dag is hetzelfde! Als een (storings)melding binnenkomt, bezoek je de klant en stelt de diagnose van het probleem. Je verhelpt deze storingen zelfstandig. Hierbij stem je uiteraard de werkzaamheden af met de klant en je collega’s.

Je houdt je bezig met het plaatsen, onderhouden en repareren van sanitair, waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties. Je vindt het leuk om naar verschillende projecten te gaan en om spoedklussen tussendoor te doen.

Uiteraard staat bij alle werkzaamheden kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid bovenaan.

Je beschikt over drie of meer jaar werkervaring en ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden we je?
KernBouw is een informele werkgever die de arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw & Infra hanteert. We betalen goed, al zeggen we het zelf. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een telefoon van de zaak. Uiteraard zorgen we voor bedrijfskleding en goed gereedschap.

Word KernBouwer!
Ga voor meer informatie naar www.kernbouw.nl/vacatures.

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.