Ben jij creatief, accuraat en werk je graag samen? Heb je daarnaast passie voor het bedenken van oplossingen voor nieuwbouw-, renovatie-, en onderhoudsprojecten? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe werkvoorbereider op onze KernBouw vestiging in Cruquius!

Wie ben jij?
Als werkvoorbereider ben je bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van de projecten. Van het voortraject tot oplevering ben je betrokken en bied je de uitvoerder en projectleider assistentie. Je focus ligt op het maken van werktekeningen op basis van de onderliggende contracten, waarbij je de meest effectieve en efficiënte werkmethode bedenkt met oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook het plannen van het project, het budget, het berekenen van de kostprijs, het inkopen en bestellen van materialen, het inhuren van onderaannemers en het constateren van meer en/of minderwerk behoort tot jouw functie.

Je hebt al enkele jaren ervaring met het werken met BIM en kent je weg in programma’s als Autocad en Revit.

Je beschikt over een diploma MBO bouwkunde (HBO bouwkunde is een pré). Naast VCA-vol ben je ook in het bezit van een rijbewijs.

Word KernBouwer!
Ga voor meer informatie naar www.kernbouw.nl/vacatures.

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.