KernBouw biedt leerlingen de mogelijkheid om naast de studie ervaring op te doen in de bouw. We zijn op bezoek gegaan bij Jeremy, hij is leerling timmerman. Hij volgt de opleiding bouwkunde, gaat 1 dag per week naar school en werkt daarnaast 4 dagen bij KernBouw. Voor zijn opleiding moet hij veel verschillende opdrachten vervullen, waaronder het plaatsen van een keuken. Samen met Sinan, onze doorgewinterde collega met 22 jaar KernBouw ervaring, heeft hij deze klus geklaard! Ze zijn aan het werk voor onze opdrachtgever Stichting Hartekamp Groep op Locatie Hartekamp in Heemstede. Op dit park staan enkele tientallen woningen voor kinderen en (jong)volwassenen met een handicap waar KernBouw woningen en gezamenlijke ruimtes opknapt. Sinan is blij dat hij zijn ervaring kan delen met Jeremy, en KernBouw is blij met zulke enthousiaste collega’s!

Ben jij (of ken je) een leerling timmerman?
Kijk dan voor meer informatie over deze vacature op www.kernbouw.nl/vacatures

KernBouw.
Duurzaam Vakmanschap.