Nieuwbouw en Renovatie De Globe

Projectomschrijving

In twee aansluitende fases heeft KernBouw een multifunctionele ruimte gerealiseerd bij de bestaande patio door middel van het aanbrengen van een overkapping. Hierbij zijn ook alle algemene ruimten zoals gangen en toiletgroepen gerenoveerd almede de personeelsruimte en kantoren.

Voorafgaand aan de werkzaamheden is een logistiek plan opgesteld om de veiligheid van de leerlingen, leerkrachten en bezoekers te garanderen. Teven zijn de werkzaamheden die geluidsoverlast veroorzaken in de zomervakantie uitgevoerd, de overige werkzaamheden vonden plaats in aanwezigheid van leerlingen en leerkrachten. Door het realiseren van een aparte logistieke bouwstroom zijn de bouwactiviteiten gescheiden van het primaire proces.

Details

Project
Nieuwbouw en Renovatie De Globe
Plaats
Haarlem
Opdrachtgever
Stichting Spaarnesant
Bouwtijd
2 maanden

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bouwen of renoveren van Scholen?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Scholenbrochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bouwen of renoveren van Scholen?
Neem dan contact op met Peter Baanders:
088 32 32 600
pbaanders@kernbouw.nl
Download hier de KernBouw Scholenbrochure.